PSİKOSOSYAL DESTEK KAPSAMINDA HAZIRLANAN PSİKOEĞİTİM PROGRAMLARI ETKİNLİKLERİ (ANAOKULU/İLKOKUL/ORTAOKUL/LİSE)

PROGRAMIN UYGULANMASI Bu program psikolojik danışman/rehber öğretmen müşavirliğinde, okul öncesi öğretmeni/sınıf öğretmeni tarafından öğrencilere uygulanmak üzere hazırlanmıştır. Programın uygulanmasından önce psikolojik danışman/rehber öğretmen tarafından okul yönetimi ve tüm öğretmenlere zorlayıcı yaşam olaylarında ortaya çıkan stres tepkileri ve uygulanacak psikoeğitim programı hakkında bilgi verilecektir. rehber öğretmeni olmayan okulların rehberlik araştırma merkezi tarafından hazırlanan veli ve öğretmen sunum videolarını ( BATMAN MEM YOUTUBE ) izleyerek okullarında sınıf rehberlik etkinliklerini 21.09.2020 ile 25.09.2020 tarihleri arasında uygulamaları gerekmektedir.

Yayın: 28.08.2020 - Güncelleme: 28.08.2020 13:52 - Görüntülenme: 3513