MİSYONUMUZ

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Yönetmeliği, Etik Kuralları ve ilkeleri doğrultusunda Batman İlinde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri çalışmalarını en verimli şekilde uygulamak. Seminer, Kurs ve Eğitimlerle ilimizin Rehber Öğretmenlerinin gelişimlerine katkıda bulunmak. Okullarda Eğitsel Rehberlik, Mesleki Rehberlik, Kişisel-Sosyal Rehberlik, Bireyle Psikolojik Danışma, Gurupla Psikolojik Danışma ve Gurup Rehberliği çalışmalarının aktifleştirilmesine katkıda bulunmak. Seminer, Bilgilendirme Toplantıları, Bireysel Danışma, Grupla Psikolojilk Danışma ve internet iletişimi aracılığıyla velilerimizin gelişimlerine katkıda bulunmak. Okul- RAM iş birliğini arttırarak okullarımızın gelişim ve başarısını arttırmaktır.

Yayın: 19.03.2015 - Güncelleme: 12.11.2020 09:18 - Görüntülenme: 1809